, Guvernul Chinei le spune oamenilor că nu pot conduce mașini Tesla peste probleme de confidențialitate, potrivit unui nou raport WSJ. Raportul respectiv acești oameni sunt membri ai militarilor și angajații companiilor de stat.

Se pare că întreaga problemă este modul în care o mașină Tesla poate înregistra continuu videoclipuri și poate capta imagini prin numeroasele camere.

China este îngrijorată de faptul că datele pe care le colectează mașinile ar putea fi folosite în cele din urmă de Statele Unite – și fac măsuri pentru a se asigura că acest lucru nu se va întâmpla.

Relocarea urmărește o revizuire a securității și securității guvernamentale a vehiculelor Tesla, despre care oficialii chinezi au spus că au ridicat probleme, deoarece camerele de mașini pot înregistra continuu imagini, au spus oamenii, precum și să obțină diverse date, cum ar fi, cum și unde se află mașinile utilizat și lista de contacte a telefoanelor mobile care sunt sincronizate cu mașinile. Guvernul este îngrijorat de faptul că unele date ar putea fi trimise înapoi în SUA, au spus oamenii.

Dar nu sunt doar oameni și zone extrem de sensibile, cărora li se spune că Tesla este afară. Raportul continuă să spună că chiar și unii compuși de locuințe sunt zone fără Tesla peste aceleași temeri de înregistrare video.

Guvernul chinez a informat unele dintre agențiile sale să ceară angajaților lor să înceteze să conducă mașinile Tesla să lucreze, au spus oamenii. Unii dintre oameni au spus că mașinile Tesla li s -a interzis, de asemenea, conducerea în compuși de locuințe pentru familiile personalului care lucrează în industrii sensibile și agenții de stat. Agențiile lor li s -a spus că, printre problemele guvernului, este că mașinile Tesla pot fi continuu în modul de înregistrare, folosind camere și alți senzori pentru a înregistra diverse detalii, inclusiv videoclipuri scurte.

Mașinile Tesla acceptă înregistrarea video din diferite motive, inclusiv siguranța și securitatea și capacitățile lor de auto-conducere.

De asemenea, poate doriți să consultați:

Descărcare: iOS 14.4.1 Link -uri IPSW, fișier de profil OTA împreună cu iPados 14.4.1 Out Now

Cum să jailbreak iOS 14.3 cu UNC0ver v6.0.0 pe iPhone 12 folosind AltStore

Descărcați UNC0VER V6.0.0 IPA iPhone 12 jailbreak pentru iOS 14.3

Doriți să retrogradați la iOS 14.3 de la iOS 14.4 pentru UNC0VER Jailbreak? Iată ce trebuie să știți

Jailbreak iOS 14.4.1 Folosind checkra1n, iată cum să [tutorial]

Cum să downgrade IOS 14.4 The Easy Way [Tutorial]

Cum să remediați IOS BAD 14 Battery Life Drain [Ghid]

Convertiți Apple CarPlay cu fir în fabrică în Apple Carplay fără fir în mașină cu ușurință, iată cum

Protector de ecran iPhone 12 / Pro cu sticlă temperată: Iată cele mai bune

Cel mai bun iPhone 12, 12 Pro Carcs cu slim, portofel, design ultra-subțire? Iată alegerile noastre de top [lista]

Cel mai bun iPhone 12 Small Screen Protector: Iată o listă care merită verificată

Cel mai bun protector de ecran iPhone 12 Pro Max: Iată o listă care merită verificată

Apple View ECG App Hack: Activați -ne în afara noastră într -o țară neacceptată pe seria 5 și 4 fără jailbreak

Ne puteți urmări pe Twitter, sau pe Instagram și chiar ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *