Conferințele de apeluri ale Apple Tind să fie de interes general pentru comunitatea tehnologică mai largă, în special trimestrul, care acoperă recompensarea octombrie-octombrie până la- Perioada de vânzare de vacanță din decembrie. Cu iPhone 5 -urile vândute în numere fără precedent pentru un nou smartphone Apple (sau orice smartphone, pentru asta), iar aprecierile retinei iPad Tiny și iPad Air după ce a debutat, acest apel de venituri din Q1 va fi întotdeauna impresionant și De fapt, a fost record.

Profiturile sale trimestriale de 57,6 miliarde de dolari au fost cele mai mari din toate timpurile și, cu un profit trimestrial de 13,1 miliarde de dolari (echivalând cu 14,50 dolari pe acțiune diluată), nu este de mirare că compania a fost în legătură cu cifrele. Îmbunătățirea este, de asemenea, considerabilă în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut, care a înregistrat profituri la 54,5 miliarde de dolari și un profit net de 13,1 miliarde de dolari; echivalentul de 13,81 USD pe acțiune diluată.

Gama iPad s -a datorat pentru o actualizare și nici iPad Air sau iPad Tiny 2 – cel din urmă i s -au oferit un afișaj de retină – să ne lăsăm jos. Acțiunea consumatorilor către ambele dispozitive se reflectă în numărul de unități vândute, cele 51 de milioane de iPhone vândute făcând încă un alt record pentru orice trimestru. 26 de milioane de iPad-uri au fost vândute și în timpul trimestrului, în creștere de la 22,9 milioane pentru aceeași perioadă a anului trecut, și da-ați ghicit-un alt record trimestrial pentru toate timpurile. Între timp, Mac a reușit 4,8 milioane de unități vândute, ceea ce reprezintă o îmbunătățire de 700.000 în aceeași perioadă din anul precedent.

În fiecare an, Apple pare să facă o rutină de rupere a propriilor înregistrări și, cu o multitudine de produse noi și interesante, care se spune că este în conductă, ar fi nevoie de un om curajos să parieze împotriva următoarelor rezultate din primul trimestru care depășesc chiar și ceea ce a fost gestionat in jurul acestei ore. La fel ca și zvonul rampant referitor la așa-numitul Iwatch, noțiunea de unul sau două noi iPhone-uri cu afișaje deosebit de mari primește și o anumită respectabilitate, aprecierile Bloomberg și Wall Street Journal care sugerează că este cazul.

Orice s -ar întâmpla prin restul anului 2014 și nu numai, rămâne de văzut, dar, în acest moment, trenul de gravură de mere este încă foarte mult rulant și, dacă este ceva, adunând mult mai mult abur, deoarece continuă pe calea sa.

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *