la începutul acestei săptămâni, am văzut că un nou raport a ieșit din Bloomberg, care pare să coroboreze o afirmație anterioară a lui Ming-Chi Kuo pe care Apple ar lansa O versiune nouă, mai mare a iPhone X echipată OLED la sfârșitul acestui an.

Deși cu siguranță nu avem o idee fermă despre ceea ce ar putea presupune, asta nu implică că nu putem visa. Acest lucru a fost simplificat astăzi, cu lansarea unui nou videoclip conceptual care arată cât de mare ar putea arăta un iPhone X mai mare.

Este posibil să fie numit iPhone X Plus, sau cel puțin asta este ceea ce toată lumea o numește cel mai bine acum, dispozitivul neanunțat și cu siguranță neconfirmat a fost subiectul unor lucrări de batjocură de la ConceptSiphone, cu un videoclip lansat pe YouTube arătând cât de incredibil și de incredibil iPhone X de proporții mai mari ar putea arăta.

În interesul exactității, cel puțin la zvonuri, conceptul ne arată returnarea opțiunii de culoare aurie pe care am aflat-o despre această săptămână, precum și capacitatea dual-SIM despre care se crede că este ceva ce Apple are în vedere pentru unele piețe .

În timp ce videoclipul conceptual nu poate fi cel mai lung pe care l -am văzut vreodată, ne oferă o mare indicație despre modul în care Apple poate alege crearea unui iPhone X.

În mod esențial, înlocuirea designului iPhone X existent ar funcționa cu siguranță, iar Apple face deja asta cu iPhone -ul standard în achiziție pentru a ajunge la iPhone Plus, care a devenit constant mult mai popular de -a lungul anilor.

Nu știm cu siguranță că iPhone X Plus este o posibilitate reală pentru acest an, dar știm că, dacă a sosit, va trebui să o luăm în considerare în mod serios la fratele său mai mic.

(Sursa: ConceptSiphone [YouTube])

De asemenea, poate doriți să consultați:

IOS 11.2.6 Downgrade: Iată ce implică închiderea Apple a iOS 11.2.5 pentru fereastra de semnare pentru jailbreakers

TETHERME IOS 11 IPA pentru Electra Jailbreak lansat, vă permite să activați o conexiune complet gratuită pe iPhone

iOS 11.1.2 JEAIBREAK TWEAKS LISTA CYDIA PENTRU ELECTRA

Cum să jailbreak iOS 11.1.2 Utilizarea Electra cu Cydia [Tutorial]

Cum să downgrade IOS 11.2.6 pe iPhone, iPad, iPod Touch

Descărcați iOS 11.2.6 Link -uri IPSW și OTA cu remediere pentru bug -ul de blocare a mesajelor

Jailbreak iOS 11.2.6 / 11.2.5 / 11.2.2 pe iPhone și iPad [Actualizare starea]

Jailbreak iOS 11 / 11.1.2 pe iPhone X, 8, 7, iPad folosind Electra sau Liberios [actualizat]

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *