Este acea perioadă a săptămânii încă o dată când vom primi acces la o aplicație iOS plătită absolut gratuit pentru o perioadă limitată de timp . Pentru aceia dintre voi cu un iPhone sau un iPad și un copil care dorește să obțină ceva timp de joc pe dispozitiv, aplicația din această săptămână de obicei se vinde pentru 2 dolari pe App Store, dar așa cum s -a discutat anterior, poate fi apucată complet gratuit până joi.

Numită Little Kitten: pisica mea preferată, este o experiență virtuală pentru animale de companie, aceasta fiind prima dată când titlul a fost pus la dispoziție pentru total gratuit în App Store. Dar despre ce este vorba?

Little Kitten: pisica mea preferată are grafică care ar oferi oricărei aplicații de tip o concurență majoră. Nu numai că este implicit grafic pentru imaginația oricărui copil, ci are mult mai multe de oferit.

Micul pisoi este visul fiecărui copil – un animal de companie obraznic, amuzant și iubitor. Faceți o plimbare pe avion, trageți niște cercuri, jucați ascundeți și căutați și culcați trambulină sau deveniți creativi cu pictura labei – puteți întotdeauna să aveți o perioadă grozavă cu cel mai bun prieten de pisoi! Explorați lumea pisoiului și descoperiți animații drăguțe, râdeți și îngrijiți -vă de dulce, blana ta.

Există aproximativ 6 jocuri mici oferite aici, cu o „mare varietate de interacțiuni și sunt dezvoltate, astfel încât acestea apelează la o gamă largă de vârstă.”

Fiind vizat copiilor, jocul aduce un stil de navigație intuitiv pentru cei mici, iar jocul este dezvoltat pentru a invoca creativitatea fără a injecta elementul oricărei competiții.

1) Kitten Hide & Seek – încurajează concentrarea și atenția.
2) Paw Pictura – Creativitatea Unleashed! Amestecați roșu, galben, albastru pentru a obține fiecare pe care îl puteți imagina culoarea – copilul dvs. va învăța amestecarea rezonabilă a vopselelor, apoi va veni cu propria piesă principală folosind un imprimeu laba sau o perie convențională.
3) Mouse și brânză – memorați unde sunt zonele pentru a strecura mouse -ul pe lângă puțin pisoi până la brânză. Sau pur și simplu să râzi, văzând ce se întâmplă când micuțul pisoi prinde mouse -ul!
4) Trambulină de pat – Descoperiți toate trucurile și mișcările ascunse ale pisicilor mici!
5) Puzzle pentru animale – amestecați și potriviți combinații de animale amuzante pentru a câștiga biscuiți pe care apoi le puteți hrăni cu micuțul dvs. pisoi.
6) Hrănirea-De fiecare dată când joci un mini-joc, primești gustări pentru mâncare pentru pisici, copiilor adoră să hrănească puțin pisoi și să-l vizualizeze lins buzele și purr după o hrană bună!

Puteți descărca The Little Kitten: aplicația mea preferată pentru iOS pentru iPhone și iPad pentru cel mai bine gratuit acum din App Store.

De asemenea, poate doriți să consultați:

Cele mai bune suplimente Kodi pentru 17 / 17.1 Krypton 2017 Streaming video

Descărcați Pandora ++ IPA pe iOS 10 [nu este necesar jailbreak]

Descărcați Spotify ++ IPA pe iOS 10 [nu este necesar jailbreak]

Cum să încărcați / să instalați Kodi pe Apple TV 4

Pokemon Go 1.33.1 și 0.63.1 Hack disponibil pentru a fi descărcat acum

Remediați problema dimensiunii ecranului Kodi pe 17 / 17.1 Krypton, iată cum [Ediția 2017]

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *