Google a dezvăluit versiunea 1.3 la Android Wear, care aduce suport pentru fețele de ceas interactive, precum și adaugă o nouă funcție numită Equite care va permite persoanelor fizice Vorbește cu ceasul lor, precum și lasă -l să -l echivaleze în zbor cu orice tip de 44 de limbi oferite. Noua actualizare este de la Android Wear Heads din întreaga lume în timp ce vorbim.

Punctul culminant principal al acestei actualizări este fețele de ceas interactive, care sunt centrate în principal în ceea ce privește aducerea de informații care sunt mai importante pentru dvs. chiar în tranzacția de ceasuri împreună cu capacitatea de a interacționa cu acele biți, precum și cu informații, permițându -vă să efectuați să efectuați Acțiuni precum introducerea aplicațiilor sau partajarea informațiilor cu prietenii. Acest lucru este extrem de similar cu exact modul în care funcționează funcția Apple Watch Complicații.

Poate că cea mai utilă dintre marele este fața de ceas „biți” care stabilește mai multe complicații interactive în acest moment. Atingerea acestor complicații, care includ vreme, baterie, pași, evenimente din calendar, e -mailuri necitite, precum și multe altele, deschide o vizualizare mai detaliată, păstrând cât mai multe informații la degetele utilizatorului, fără a înghesui în continuare interfața.

Capul de ceas „Under Armour” permite utilizatorilor să atingă ecranul pentru a comuta între numărul de vizualizări, caloriile arse sau distanța pe care au parcurs -o într -o metodă similară cu exact cum funcționează aplicația de activitate Apple Watch, deși interfața este, evident, destul de diferită.

Cea mai puțin evident utilă față de ceas se numește „împreună”, ceea ce permite unui individ să aleagă un amic sau un membru al gospodăriei cu care să -și împerecheze dispozitivele de uzură Android. Când s -a terminat, întregul ceas se ocupă de acte precum un feed live pentru împărtășirea lucrurilor precum fotografii, emoji, activități prezente, precum și multe altele. Împărțit cu Android Wear, această adăugare, în special, se simte ca o funcție care nu are mai degrabă o utilizare autentică dincolo de a arăta de ce este capabilă uzura Android. Similar cu atingerea digitală a ceasului Apple, suntem dubioși despre exact cât de mult se folosește împreună.

Pentru o listă completă a fețelor de ceasuri care acceptă noi API -uri pentru interactivitate, inspectați secțiunea de ceasuri interactive Google Play aici.

Aceste noi caracteristici sunt binevenite pentru Android Wear, precum și evidențiază angajamentul Google față de spațiul purtabil. Așteptați -vă să vedeți că această nouă actualizare apare pe încheietura mâinii în zilele următoare.

(Sursa: Google)

De asemenea, poate doriți să inspectați:

WatchOS 2 Beta pentru Apple Watch: noi caracteristici video?

Cum se utilizează Moto 360 Android Wear cu iPhone fără jailbreak [Video]

Apple Watch vs Android Wear: 16 Caracteristici Oferta Apple are că Google nu este

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *