Apple a reafirmat că funcționează la „Redesemnat complet, Next-Generation Mac Pro”, cu un „design modular, actualizat”.

Acum, când iMac Pro este disponibil pentru a cumpăra – atât timp cât aveți buzunare adânci – începem să aflăm din ce în ce mai multe despre cele mai recente Mac pentru a ieși la vânzare. Știm că este super rapid, ceea ce este excelent, dar știm, de asemenea, că nu este actualizat, lucru de care utilizatorii Pro nu sunt niciodată fani.

Din fericire, Apple a confirmat că noul și actualizat Mac Pro pe care l -a promis la începutul acestui an este încă în lucrări, deși încă nu știm când va fi lansat sau chiar anunțat anterior. Când Apple a lansat iMac Pro, ni s-a reamintit din nou că este lucrat un Mac Pro Macar, lucru care are mulți oameni care speră că Mac-ul de înaltă calitate, actualizat pe care l-am așteptat este chiar după colț.

În plus față de noul iMac Pro, Apple lucrează la un Mac Pro, de generație următoare, pentru clienții Pro, care au nevoie de cel mai înalt performanță, cu un sistem de înaltă performanță, într-un design modular, modernizat, precum și un nou high-end de înaltă performanță Display Pro.

Desigur, nu este o veste pentru nimeni, dar este bine să vezi că Apple face din nou mențiunea unui computer pe care mulți l -au gândit morți și au fost îngropați de ceva timp. Cel mai înalt dintre Mac-urile de înaltă calitate, Mac Pro reprezintă mai mult decât un simplu computer pentru Apple-Faithful, unii văzând că este dovadă că Mac nu este doar un inconvenient pentru o companie care se concentrează clar pe iPhone uneori .

Un factor important al Mac Pro va fi modularitatea sa. Deși acest lucru nu confirmă în mod explicit că va fi actualizat, aceasta este speranța tuturor celor care doresc să poată adăuga cărți grafice și memorie pe computerul lor atunci când este nevoie. Acest lucru pur și simplu nu este posibil cu Mac -urile moderne în acest moment, deși sperăm că Mac Pro Refresh va face această tendință.

De asemenea, poate doriți să consultați:

iOS 10.3.3 Jailbreak devine detaliat, iată ce trebuie să știți

Downgrade de la iOS 11.2.1 la 11.1.2 pentru jailbreak nu mai este posibil acum, iată de ce

iOS 11.2.1 / 11.2 Jailbreak Untethered a fost obținut cu succes

Descărcare: iOS 11.2.5 Beta 1 IPSW Link -uri, actualizare OTA lansată pentru iPhone și iPad

Descărcați IOS 11.2.1 Link -uri IPSW și actualizare OTA cu remediere critică

Descărcați link -uri iOS 11, 11.2, 11.1.2 și instalați pe iPhone X, 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, iPad, iPod [Tutorial]

Downgrade iOS 11 / 11.2.1 la 11.1.2 pe iPhone sau iPad [Ghid cum să fie]

Jailbreak iOS 11 / 11.2.1 / 11.1.2 pe iPhone și iPad [Actualizare starea]

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *