, deținută de Facebook, a împins ieri o nouă actualizare iOS în magazinul de aplicații, precum și în timp ce este posibil să nu fi discutat în notele de lansare, actualizarea pare să fi deschis Metoda pentru o funcție pe care numeroase au solicitat -o. Dacă rapoartele sunt corecte, WhatsApp pentru iOS ar putea fi pe cale să susțină previzualizările media în notificări.

Pe măsură ce lucrurile stau, oricine va primi media prin WhatsApp va primi o notificare în care mass -media în sine este înlocuită de un emoji video video, forțând persoanele să deschidă aplicația în achiziție pentru a vedea ce a fost primit.

Exact același lucru se întâmplă atunci când se primesc GIF -uri, persoanele fizice au văzut doar un emoji invadator din zonă în notificări. Cu toate acestea, care pare setat la modificare.

Oamenii de la Wabetainfo au descoperit că WhatsApp 2.18.80 are într -adevăr fundamentele în locație pentru a permite previzualizărilor complete ale mass -media să funcționeze în notificările iOS. Atât imaginile, cât și GIF -urile sunt menționate a fi acceptate, eventual cele două tipuri de medii utilizate pe care persoanele sunt susceptibile să le primească.

Atunci când se primește o notificare bogată, persoanele fizice vor putea să utilizeze peek -ul, precum și gestul pop 3D Touch sau să alunge pe notificarea în achiziție pentru a vedea previzualizarea, deși cu siguranță pot atinge doar notificarea în achiziție pentru a introduce WhatsApp în mod corespunzător . Nu putem aștepta să vedem că această funcție specifică apare la fel de bine, precum a trecut mult timp.

Caracteristicile care au făcut o apariție în această cea mai nouă actualizare WhatsApp includ posibilitatea de a utiliza Siri pentru a trimite mesaje către grupurile WhatsApp, altceva care a fost inexplicabil absent până acum.

Nu avem o perioadă de timp a ceea ce WhatsApp va susține oficial mass -media în notificări, însă nu putem decât să sperăm că nu va fi la fel de departe.

(Sursa: Wabetainfo)

De asemenea, poate doriți să inspectați:

iOS 11.4.1 Jailbreak: Iată cel mai recent progres despre care ar trebui să înțelegeți

Jailbreak iOS 11.4 Beta 3 pe iPhone X, 8, 7 Utilizând Electra, iată exact cum [Ghid]

Downgrade to iOS 11.4 Beta 3, 2, 1 IPSW Descărcare, precum și jailbreak folosind Electra acum posibil

Descărcați iOS 11.4.1 Link -uri finale IPSW, actualizare OTA pentru iPhone, precum și iPad

Descărcați IOS 12 Beta 4 IPSW Link -uri, actualizare OTA pentru iPhone, precum și iPad [doar devs]

Descărcați datele profilului de configurare iOS 12 Beta 4 fără cont de proiectare

Descărcați IOS 12 Beta 4 IPSW Link -uri și configurați pe iPhone X, 8, 7, Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *