Chiar aici sunt cele mai bune încărcătoare rapide USB-C 20W pentru iPhone 14, precum și iPhone 14 Pro, pe care le puteți obține pentru Apple’s pentru Apple Cel mai recent smartphone.

Dacă alegeți un nou iPhone 14 sau iPhone 14 Pro, veți avea nevoie de o metodă care să o taxeze. Așa cum a fost situația de câțiva ani acum, noile iPhone -uri nu vor include un încărcător în cutie, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie să vă ridicați unul singur.

În timp ce nu există niciun încărcător în cutie, Apple cel puțin vă oferă un fulger către cablul USB-C, așa că veți dori să vă orientați cu acesta. Iată câteva dintre cele pe care ar trebui să le gândiți cu siguranță la inspecția.

Adaptor de alimentare Apple 20W USB-C

Încărcătorul care ar trebui să fie disponibil în casetă cu iPhone -ul dvs., însă nu. Este 20W, astfel încât să vă taxați rapid iPhone -ul, precum și puteți utiliza chiar și pentru iPad, precum și pentru alte dispozitive.

Cumpărați: Apple 20W Adaptor de putere USB-C de la Amazon: 17,98 USD

Încărcător USB-C SPIGEN

Spigen este unul dintre cele mai mari nume din joc, precum și acest mic încărcător USB-C este perfect pentru alimentarea noului dvs. iPhone, sau, într-adevăr, alte gadgeturi precum un comutator Nintendo sau un telefon Android.

Cumpărați: încărcător USB-C SPIGEN de la Amazon: 17,99 USD

Incoric USB-C Wall Charger 3-pachet

Cu toate acestea, nu există diferite încărcătoare USB-C pentru iPhone. Incredibil de accesibil, precum și evaluat pentru 20W, doar cantitatea perfectă de suc pentru acel nou iPhone 14.

Cumpărați: Incoric USB-C Wall Charger 3-Pack de la Amazon: 16,80 USD

Anker 32W 2 Port încărcător

Acest încărcător de 20W nu numai că are un port USB-C, cu toate acestea, o tradiție USB-A pentru acele evenimente atunci când este nevoie. La fel ca și prongurile încărcătorului, ceea ce îl face alegerea perfectă pentru călătorii.

Cumpără: Anker 32W 2 Port încărcător de la Amazon: 25,99 USD

Încărcător de perete Belkin USB-C 20W

Belkin este un brand în care oamenii au avut încredere de mai mulți ani, precum și oferă un încărcător USB-C la un preț rezonabil. Este puțin la fel de bine ca și pentru orice lucru care are un cablu USB-C, atât timp cât nu necesită mai mult de 20W, desigur.

Cumpărați: Belkin USB-C Wall Charger 20W de la Amazon: 21,99 USD

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Cel mai bun iPhone 14 Plus Protectors pe care ar trebui să -l comandați astăzi [Listă]

Cel mai bun iPhone 14 Plus Listarea situației pentru o protecție maximă

Jailbreak iOS 15.6.1 pe iPhone, precum și actualizarea condiției iPad

IOS 16 Beta compatibile, precum și iPhone, iPad, IPOD TOUCH, dispozitivele

Data de lansare finală iOS 16 anunțată, iată când îl puteți obține

Descărcare: IOS 16 RC IPSW Link -uri, date de profil OTA pentru iPhone lansate

Descărcarea datelor profilului iOS 16 RC a actualizării OTA fără cont Dev lansat

Descărcați link -uri IOS 16 RC IPSW, precum și configurate pe iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus, iPad [Tutorial]

Puteți respecta noi pe Twitter, sau Instagram, și chiar vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *