încă o dată, avem oferte, oferte și totuși mai multe oferte pentru a vă verifica. Dacă aveți chef să achiziționați o nouă tehnologie minunată și doriți acel sentiment minunat de a viziona ca noile tale gadgeturi și accesorii să fie livrate în viața ta, atunci asigurați -vă că veți folosi aceste oferte în întregime și acționați rapid pentru a cumpăra ceva care prinde interesul tau. Bucurați -vă și amintiți -vă să faceți cumpărături responsabil.

Începând, ne uităm la un HDD extern masiv de 4TB cu suport USB 3.0 pentru doar 99 USD!

Următorul pe care îl avem este un rucsac inteligent pentru laptop și alte articole cu un preț de vânzare de doar 15,74 USD. Oh, este și impermeabil; bine într -o măsură. Ce zici de un suport pentru iPhone de la Anker cu un unghi reglabil? Te -am acoperit și acolo. Nu în ultimul rând, puteți apuca o pereche de căști cu adevărat wireless in-ear pentru doar 80 de dolari, redusă de la 100 USD. Ca întotdeauna, asigurați -vă că veți obține oferta la alegere cât mai repede posibil aici, înainte ca ofertele să expire sau să se termine stocurile.

Seagate 4TB portabil USB 3.0 hard disk (99,99 USD, de obicei 119,99 USD)

Este probabil rezonabil să presupunem că oricine este implicat în lumea digitală modernă va necesita o formă de stocare digitală suplimentară. Dacă nu aveți încredere în stocarea documentelor și fișierelor dvs. într -o soluție cloud precum Dropbox sau iCloud și doriți cu siguranță ceva fizic, atunci aveți nevoie de această unitate de expansiune Seagate 4TB construită cu viteză USB 3.0.

Cumpărați: Seagate Expansion 4TB portabil USB 3.0 Hard disk de la Amazon: 99,99 USD | Preț original: 120 USD

Rucsac laptop cu compartiment anti-furt + rezistență la apă (15,74 USD cu cod promoțional, de obicei 35 USD)

Acest mic accesoriu de modă uimitor conține mai mult decât satisface ochiul. Nu numai că arată minunat, dar vine și cu un compartiment anti-furt, este rezistent la apă și este dimensiunea perfectă pentru confort și pentru a se încadra într-un laptop de până la 15,6 inci. Acest produs este o dovadă că puteți arăta excelent și aveți calitate pentru hardware -ul dvs.

Cel mai bun dintre toate, rucsacul poate fi al tău sub 16 USD folosind următorul cod promoțional la Checkout: A2LK3Sub.

Cumpărați: Rucsac laptop Omoton cu compartiment anti-furt de la Amazon: 15,74 USD | Preț original: 35 USD

Anker Portable Multi-Unil Stand pentru tablete (7,99 USD cu cod promoțional, de obicei 9,99 USD)

Acesta este un accesoriu extrem de drăguț și probabil are un loc valabil în toată viața noastră. Acest mic accesoriu Anker acționează ca un stand cu mai multe unghiuri pentru toate tipurile de tablete, smartphone-uri și cititori electronici, cum ar fi Kindles, pentru cei care doresc să-și plaseze dispozitivele pentru a fi vizualizate. Stai pe spate, alunecă pe Netflix pe iPad și glisează hardware -ul în acest stand.

Și mai bine, acest stand poate fi achiziționat cu 8 dolari folosind următorul cod promoțional la Checkout: Ankersta.

Cumpărați: Anker Portable Multi-Unghi Stand pentru tablete de la Amazon: 7,99 USD | Preț original: 10 USD

Căști Anker Zolo Liberty cu adevărat fără voie (79,99 USD cu cod promo, de obicei 99,99 USD)

Este posibil ca Apple să fi făcut căști wireless populare prin lansarea AirPods, dar asta nu înseamnă că este singura companie din joc. Acest dispozitiv vine cu o durată de viață a bateriei de până la 24 de ore, este rezistentă la transpirație și chiar vine cu AI inteligent. Asigurați -vă că puneți căștile în carcasa de încărcare însoțitoare pentru a beneficia la maxim de baterie și pentru a fi pregătit să arătați excepțional și elegant în timp ce ascultați urșii dvs. prin aceștia.

Prinde -l pentru doar 80 USD! Utilizați pur și simplu următorul cod promoțional la checkout: Lovezolo.

Cumpărați: Anker Zolo Liberty cu adevărat căști cu adevărat fără greutate de la Amazon: 79,99 USD | Preț original: 100 USD

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *