Majoritatea aplicațiilor de la tastatură de pe Android sunt destul de satisfăcătoare atunci când vine vorba de a prezice cuvinte și de a arăta ortografii corecte. În retrospectivă, acestea nu sunt la fel de satisfăcătoare dacă aveți corecte automat. Grammarly a făcut lucrurile cu un pas mai departe prin integrarea tehnologiilor sale de corecție a vocii gramaticii și a scriitorului într -o nouă tastatură. Dacă nu știți, Grammarly este un instrument de corecție a textului online și de corecție a gramaticii care face o viață pentru oameni ca mine un pic mai ușoară. Poate fi un pic enervant și setat în felul său uneori, dar este în regulă.

Îți verifică tastarea în timp ce te duci și verifică dactilografiile și greșelile gramaticale și te face să te simți mizerabil în ceea ce privește engleza ta, precum profesorul tău de engleză din clasa a treia. Grammarly a existat ca un plugin de browser pentru cele mai populare browsere web și, de asemenea, ca platformă online, unde puteți tasta articolul dvs. sau orice altceva dacă nu utilizați pluginurile browserului. Serviciul online a fost acum disponibil ca aplicație de tastatură pentru Android și iOS.

Extensie gramaticală pentru browserele web
Având în vedere că cea mai mare parte a tastării se întâmplă pe telefoanele mobile în aceste zile, a fost doar o mișcare logică a companiei. Dar tastarea pe telefon nu este exact la un nivel profesional. Oamenii sunt mai predispuși la erori de tastare și este exact motivul pentru care cea mai mare parte a tastării sunt pentru text, chiar și pentru profesioniști. Este și mai rău dacă sunteți un gramatică nazistă și sunteți rapid să evidențiați dactilografii și erori în tastarea tuturor. Trebuie să fiți în picioare atunci când tastați pentru a vă asigura că nu faceți greșeli. Știu pentru că … ei bine, poți ghici.

Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care ar trebui să le știți înainte de a merge mai departe și de a -l instala. În primul rând, să vorbim despre ce are. Tastatura gramatică este relativ simplă și dedicată exclusiv pentru îmbunătățirea gramaticii și a ortografiei. Scopul său nu este să vă îmbunătățiți experiența de tastare. Așadar, oferă o anumită personalizare de tastare, cum ar fi capacitatea de a porni sau dezactiva spațiu dublu pentru o perioadă, auto-capitalizare și corecție automată. De asemenea, puteți activa/opri vibrațiile, sunetul, pop -up și tasta de intrare vocală. Preferința lingvistică vă permite să selectați între engleza britanică și americană.

Acestea fiind spuse, chiar dacă gramaticală ajută des, această aplicație de tastatură poate fi destul de dezamăgitoare dacă aștepți … ceva, într -adevăr. A-l numi o aplicație de tastatură Barebones cu puterea gramaticii ar fi excesiv de vânzare. Nici măcar nu are unele dintre opțiunile de bază ale tastaturii, cum ar fi presă lungă pentru simboluri. Așadar, dacă sunteți cineva care a petrecut ultimii ani trecând în aplicația ta de tastatură pentru a tasta, uitați -o. Se presupune că va ajunge în actualizări viitoare, dar nu este aici chiar acum. Lucrurile pe care le vedeți în ecranul de mai sus sunt absolut tot ce există.

Trebuie să citească: Descărcați instrumentul de servicii online Nokia – Nokia OST 6.0.4 și 6.1.2

Ceea ce este amuzant este că aplicația nu -și recunoaște chiar propriul nume. Aceasta se simte ca o versiune de testare cu adevărat timpurie a unei aplicații care este destul de incompletă. Dar dacă nu vă deranjează să nu puteți apăsa de mult timp pentru simboluri și nu vă interesează să treceți pentru a tasta gramatica, poate fi cu adevărat util. Cu toate acestea, va trebui să fiți conectat la internet. Acest lucru se datorează faptului că Grammarly este un serviciu online. Dacă sunteți offline, veți primi în continuare corectarea textului obișnuit, așa cum faceți pe tastaturile normale, dar nu veți primi funcțiile de gramatică avansată nu vor.

Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji pentru securitate, deoarece toate datele dvs. de tastare sunt criptate și nimeni altcineva nu le poate citi. Cel puțin asta susține compania. De asemenea, nu înregistrează informații sensibile, cum ar fi parolele sau informațiile despre cardul de credit.

Instalați gramatical

[GooglePlay url = ””/]
Activați și configurați tastatura gramatică

Activarea sau activarea gramaticii nu este foarte diferită de orice altă aplicație de tastatură dacă ați instalat una înainte. Lansați aplicația Grammarly și înscrieți -vă cu ID -ul Google sau Facebook sau adresa dvs. de e -mail. Dacă ați folosit Grammarly înainte pe computer, vă puteți conecta cu contul existent. De asemenea, puteți atinge opțiunea mică nu acum în colțul din dreapta jos, dar aceasta va reduce numărul deja mai puțin de funcții disponibile. Fără un cont, nu primiți un dicționar personal. Indiferent de alegerea dvs., atingeți butonul Adăugare Grammarly Tastation din pagina următoare și îl puteți activa în setările dispozitivului.

Atingeți pe butonul înapoi după ce comutați pe tastatură și atingeți butonul Metode de intrare Switch pentru a -l face pe aplicația dvs. de tastatură implicită. Când atingeți -l, veți fi dus la pagina principală a aplicației, unde o puteți configura.

Nu există prea multe lucruri de configurat cu adevărat și orice există sau nu, despre care am vorbit deja.

Citește Următorul: Cum să dezactivați Talkback pe dispozitivele Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *