, după cum spun ei, cea mai bună cameră este cea care este întotdeauna cu voi în buzunar. Și acest lucru este valabil mai ales pentru iPhone, deoarece iPhone-ul a fost camera care nu a fost doar a joes-ului obișnuit, dar și a fotografilor profesioniști.

Există un motiv pentru care iPhone a depășit cea mai populară listă de camere de la Flickr de mai mulți ani în rând acum.

Deoarece iPhone -ul este atât de popular și utilizat pe scară largă pentru fotografia zilnică, dilema pentru utilizatorii săi este cum să facă fotografiile să arate și mai bine? Aici vin cursurile de fotografie online.

Astăzi ne uităm la o astfel de opțiune care vine cu amabilitatea Școlii de fotografie iPhone, oferind diferite cursuri diferite pentru a vă îmbunătăți jocul de fotografie mobilă.

Școala de fotografie pentru iPhone susține că vă inspiră, astfel încât să ieșiți și să filmați, vă vor educa, de asemenea, ceea ce poate și nu poate face modelul dvs. de cameră specific, în timp ce vă distrați pentru a -l păstra totul distractiv și fără efort.

Cursurile oferite de iPhone Photography School sunt următoarele:

IPhone Photography School Cursuri online

Academia foto iPhone

Academia de editare a iPhone

IPhone peisajul peisajului

Capturați totul

Academia de artă iPhone

IPhone Photo Masters

Măiestrie digitală a camerei

Comitete rapide foto

Masterie de editare Lightroom

După ce vă conectați la contul personal, puteți vedea cursurile menționate mai sus pentru a alege, fiecare fiind împărțit în diferite module diferite pentru un aspect ușor și citire, având ghiduri video detaliate, precum și tutoriale scrise.

Fiecare curs are, de asemenea, o secțiune dedicată pentru note și comentarii în care puteți vedea ce alți utilizatori care iau cursul vorbesc despre același curs.

Este important să rețineți că fiecare curs intră în detalii foarte detaliate și, ca atare, are un preț atașat de acesta, ceea ce înseamnă că va trebui să cumpărați fiecare curs separat, în funcție de care cineva vă interesează cel mai mult.

Prețul cursurilor variază de la 99 USD până la 299 USD, în funcție de care alegeți să mergeți. Rețineți că acestea sunt prețuri reduse, ca parte a reducerii masive de 80% pe care compania funcționează pentru timp limitat. Aceste cursuri valorează mult mai mult, astfel încât aceste prețuri par justificate. Există, de asemenea, o opțiune de a plăti pentru un curs pe o tranșă de 3 luni, dacă doriți.

Singurul lucru pe care l -am dorit a fost un model de abonament în care puteți plăti o taxă mică și veți avea acces la toate cursurile, atât timp cât ați avut un abonament. Poate că acesta este ceva care va fi adăugat în viitor.

În total, cursurile online ale școlii de fotografie pentru iPhone, merită să intri dacă sunteți pasionat de fotografie, fie pro sau casual, și doriți să vă dezvoltați jocul de fotografie mobilă folosind doar iPhone -ul.

Academia foto iPhone

Pentru cine este asta exact?

Acum să aruncăm o privire la cursul Academiei Photo Photo. Acest curs este în principal pentru cei cărora le place să facă cele mai importante fotografii cu telefonul lor. Dacă sunteți cineva căruia îi place să scoată rapid telefonul din buzunar pentru a filma fotografii interesante sau o dată în viață, cum ar fi primii pași ai unui bebeluș sau un apus de soare frumos când sunteți la plimbare, este important să știți Cum să -l folosești bine. Exact acolo se află cursul „iPhone Photo Academy”. Cursul intră în detalii despre cum să -ți folosești iPhone -ul în fiecare situație imaginabilă, de la portrete la cascade.

Conținutul cursului:

1. Elementele esențiale ale camerei iPhone (8 lecții, 105 minute)
2. Caracteristici suplimentare ale camerei pentru iPhone (8 lecții, 113 minute)
3. Principiile unei mari fotografii (8 l., CA. 130m)
4. Tehnici creative de fotografie pentru iPhone (8 l., CA. 114M)
5. Scenarii comune de fotografie pentru iPhone (11 l., CA. 159M)
6. Bonus: Cum să păstrați calitatea fotografiilor dvs. (5 l., CA. 55m)
7. Bonus: Secrete pentru gestionarea unei biblioteci de fotografii uriașe (5 l., CA. 70m)
8. Analiza foto (7 videoclipuri lungi, cca 8 ore)

Merita?

Gândiți -vă la cursul Academiei Photo Photo Iphone ca unul conceput special pentru începători. Pe durata acestui curs, care, în total, este de aproximativ 20 de ore, veți afla elementele de bază despre obiectivul camerei iPhone, lumină, compoziție foto, tehnici de fotografiere, editare și multe altele.

Cursul este împărțit în 5 module, fiecare acoperind diferite subiecte legate de începători în fotografie în detaliu. În topul a 5 modele principale, acest curs oferă, de asemenea, 3 module de ofertă suplimentare de bonusuri care acoperă subiecte, cum ar fi păstrarea calității fotografiei, gestionarea bibliotecii uriașe și analiza foto.

Pentru ceea ce oferă acest curs și, având în vedere prețul său, în opinia noastră, merită să intri. Îți va crește total jocul de fotografie pentru iPhone la un nivel cu totul nou.

Preț și cum să -l obțineți?

Acest curs special costă doar 99 de dolari, ceea ce, având în vedere că conținutul său nu are nicio potrivire. În mod normal, ar costa 495 USD, dar pentru timp limitat, îl puteți apuca pentru o reducere imensă de 80% aici, costă doar 99 USD.

De asemenea, poate doriți să consultați:

Jailbreak iOS 15.6 pe actualizarea stării iPhone și iPad

Descărcare: iOS 15.6 Final IPSW Links OTA Files și iPados 15.6 Out Now

iPho -ul iOS 16 Beta compatibil și acceptat, iPad, iPod Tounull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *