Google a anunțat astăzi primul Pixel Watch, un purtabil care împrumută o parte din tehnologie de la Fitbit și îl pune în spatele unui playwall.

Dar s -ar putea să fie suficient aici chiar și pentru cei care nu doresc să cheltuiască banii în plus.

Noul ceas Pixel, care a fost previzualizat inițial la Google I/O în mai, va avea un design circular de 41 mm cu o carcasă de 12,3 mm grosime. Afișajul mereu nu se îndreaptă până la marginile cazului, lăsând ceea ce este cu siguranță o lunetă mai mare decât ne-ar fi dorit. Cu toate acestea, fețele de ceas mai întunecate vor face probabil ca această bezel să pară mai mică decât este cu adevărat.

În ceea ce privește cazul în sine, este fabricat din oțel inoxidabil reciclat și va veni în trei culori; Matte negru, argint lustruit și aur lustruit. Totul este destul de curios și arată foarte diferit de un Apple Watch, de exemplu.

În ceea ce privește senzorii, funcționalitatea obișnuită de oxigen de sânge și ECG este prezentă și corectă, în timp ce Google spune că urmărirea ritmului cardiac este super precisă și se bazează pe Fitbit Tech. Vorbind despre Fitbit, există câteva caracteristici care necesită Fitbit Premium, Google spunând că oamenii vor „obține informații mai profunde și acces la funcții precum scorul de pregătire zilnică, astfel încât să știți când să mergeți cu totul în antrenament sau să acordați prioritate odihnei”. Cumpărătorii ceasului vor beneficia, de asemenea, de „peste 1.000 de antrenamente și 400 de sesiuni de mindfulness”.

Noul ceas Pixel pornește de la 349 USD pentru modelul WiFi, în timp ce o versiune LTE va costa 399 USD, deși veți avea nevoie și de un plan celular. Puteți pre-comanda ceasul Pizel începând de astăzi și se va lansa pe 13 octombrie.

De asemenea, poate doriți să consultați:

Descărcare: iOS 16.1 Beta 4 lansat ca lansare publică

Cum să remediați IOS BAD 16 Battery Life Drain [Ghid]

Jailbreak iOS 16.0.2 pe actualizarea stării iPhone și iPad

IPhone iOS 16 compatibile și acceptate, iPad, IPod Touch Dispozitive

IOS 16 Caracteristici ascunse: 100+ modificări Apple nu ne -a spus

Descărcare: fișier profil OTA iOS 16.0.2, link -uri IPSW lansate

Descărcați link -uri IPSS IPSW finale și instalați pe iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Ne puteți urmări pe Twitter sau Instagram și chiar ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *