Rețineți că misteriosul Dodge Caravan a făcut cu mai multe camere care parcurge străzile sau nordul Californiei săptămâna trecută? Adevărul că a fost închiriat cu adevărat pentru Apple manevrat pentru a nu doar să transforme câteva capete, cu toate acestea, de asemenea, au obținut câteva limbi în legătură cu posibilitatea activității lui Tim Cook să lucreze la un automobil de generație următoare pentru a-și prelungi oferta de produse actuale.

Acum, pentru a adăuga în plus combustibil la cuptorul care arde rapid, un lucrător Apple a furnizat detalii pentru Service Insider, declarând că afacerea sa lucrează intern la un loc de muncă care ar putea „să -i ofere lui Tesla o alergare pentru banii săi”.

Ca o mulțime de alte puncte de vânzare, a ascultat profesioniștii, precum și a speculat că misteriosul Dodge Caravan arăta incredibil de asemănător cu un automobil de testare cu autovehicul care a fost identificat la New York în septembrie 2014. Aceasta a dus la ipoteza extremistă că Apple S -ar putea să fie în parteneriat cu o afacere autorizată legal pentru testarea automobilelor de această natură pe drumurile publice, deși o explicație mult mai probabilă este aceea că automobilul a fost utilizat ca parte a unui proiect de mapare. Cu toate acestea, este posibil să nu fie situația cu mult mai multe informații referitoare la lumină, datorită unui e -mail complet din albastru de la cele menționate, precum și în prezent, fără nume, angajat Apple:

Cel mai actual loc de muncă al Apple este la fel de interesant de trecut, cred că va modifica peisajul, precum și va oferi Tesla o alergare pentru banii săi.

În prezent, nu există nicio recomandare că Apple intenționează să meargă cu capul în cap cu Tesla, făcând un vehicul electric premium, cu caracteristici complete, și nici nu există niciun tip de dovezi autentice care să sugereze că experimentează autoturisme cu autovehicule. Explicația mult mai probabilă este că acest nou loc de muncă interesant este asociat cumva cu îmbunătățirea carplayului, care ar putea lărgi sistemul în mașină care se bazează pe iOS pentru a include funcții avansate similare cu ceea ce Tesla folosește în prezent cu configurarea sa inteligentă a tabloului de bord. Cei care au norocul suficient pentru a deține un Tesla sunt capabili să utilizeze aplicația iPhone însoțitoare pentru a interacționa cu automobilul pentru a opri încălzirea sau bloca / debloca mașina.

Istoria ne-a învățat că orice este posibil cu Apple, precum și cu proiecte potențiale, precum și dacă orice persoană are resurse interioare pentru a începe un proiect ambițios legat de mașini, este Apple. Cu toate acestea, cu condiția adevărului că lucrătorul Apple nu a reușit să intre cu adevărat în niciun tip de detalii expuse, există potențial că locul de muncă nu ar putea avea nimic în niciun fel de a face cu vehiculele.

(Sursa: BusinessInsider)

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *