IOS include propria tastatură emoji ca standard și, deși trebuie să o activați manual prin aplicația Setări, oferă o selecție suficient de bună de Smiley Smiley fețe și emoticoane pentru un context suplimentar, paralingvistic. Dar, după un timp, ceea ce ar fi putut apărea la început o selecție largă și plină de culoare devine rapid plictisitoare și, dintr -o dată, drăguța chip de pisică zâmbitoare ne -a enervat pentru cerul înalt. Uneori ca aceasta, este bine să ai alte opțiuni, iar VMOJI, care a oferit mult timp pentru că a oferit suport pentru fonturile Unicode, a fost acum actualizat pentru compatibilitatea completă iOS 7. Verificați după pauză!

După ce ați descărcat VMOJI 7, nu este necesar să configurați nicio setare, ci ci doar să vă puneți la dispoziție notițe / mesagerie instantanee / aplicație preferată care necesită tastatură, introduceți literele „123” de pe tastatură și apăsând Și ținând orice cheie, veți vedea că apar o mulțime de fonturi Unicode diferite.

Cu peste 800 în total, nu veți fi niciodată blocat pentru ceva nou și interesant de inclus în conversațiile dvs. VMOJI 7 funcționează fluid cu tastatura engleză standard și, deși poate funcționa cu alții, dezvoltatorul nu oferă garanții.

Deși lucrurile pot părea puțin împrăștiate la început, în special, având în vedere că fiecare presă esențială distinctă de lungă durată își păstrează propriul tezaur de simboluri Unicode, nu este nevoie de mult timp pentru a se obișnui cu unde sunt lucrurile și cu un lucru atât de larg Gama de opțiuni, este ca un singur stop pentru fanii pictogramelor emoji / unicode într-o singură cădere.

VMOJI 7 tocmai a aterizat la depozitul BigBoss și vă va întoarce 2,99 USD. Sigur, este puțin pe partea abruptă, dar având în vedere cât de multe simboluri diferite sunt oferite, plătiți de fapt doar o mică parte de un cent pentru fiecare.

Descărcați -l, încercați și asigurați -vă că lăsați comentariile mai jos. Și dacă sunteți pregătit să adăugați doar fețe Unicode la tastatura dvs. iOS 7, atunci asigurați -vă că oferiți UniFaces o lovitură.

Pentru tutoriale despre cum să faceți jailbreak, consultați:

IOS 7 – 7.0.4 Jailbreak: Descărcați Evasi0n 7 pentru iPhone 5S, 5C, 5, iPad, iPod Touch [Windows / Mac]
Jailbreak iOS 7 – 7.0.4 neatins pe iPhone 5s, 5c, 5, 4s și multe altele cu Evasi0n 7 [Tutorial video]

Asigurați -vă că consultați galeria noastră de aplicații iPhone și galeria de aplicații iPad pentru a explora mult mai multe aplicații pentru iPhone, iPad și iPod Touch.

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *