astăzi, oamenii sunt foarte conștienți de starea lor de fitness. Desigur, vedem că o serie de oameni se asigură că lucrează în fiecare zi. Antrenamentul include tot felul de activități sportive, cum ar fi alergarea, joggingul, mersul, etc. Acum, de unde știe o persoană cât de numeroase calorii a ars jucând un anumit sport sau făcând un exercițiu. Amintirea manuală sau calcularea acestui lucru nu este posibilă. Datorită tehnologiei moderne, avem aplicații Android precum Google Fit Activity Tracker.

Google Fit este o aplicație Nifty care ajută la planificarea și la păstrarea unei înregistrări a diferitelor antrenamente și activități sportive. Se poate folosi pe smartphone -ul lor și cu purtabile inteligente Android.

Unii oameni pot considera că este puțin repetitiv să deschidă aplicația Google Fit de fiecare dată când doresc să verifice numărul de pas sau orice alte informații. Acest lucru se întâmplă atunci când o persoană își monitorizează frecvent mișcările și trebuie să verifice contorul din când în când. Evident, va dura câteva secunde pentru a parcurge sertarul aplicației și a căuta aplicația Google Fit. Deci, există o modalitate de a accesa cu ușurință mișcarea sau datele legate de exerciții fizice, fără a fi nevoie să deschideți aplicația.?

Bine. da.! Există o modalitate de a face acest lucru. În acest ghid, vă vom spune cum să activați Google Fit Activity Tracker pe ecranul de casă pentru smartphone.

Cum să activați Google Fit Activity Tracker pe ecranul de casă pentru smartphone

Unii dintre voi s -ar putea să vă faceți griji că vă poate spune să parcurgeți o știință a rachetelor pentru a vă prezenta datele Google Fit pe ecranul de pornire a telefonului. Nu este cazul. Procesul este destul de ușor. Vom folosi widget -urile Android pentru a personaliza cum și ce informații de la Google Fit dorim să avem pe desktopul nostru pentru smartphone.

Instalarea Google Fit

Primul lucru pe care ar trebui să -l țineți cont de acest ghid, este obligatoriu să aveți Google Fit pe telefonul dvs. Deci, dacă nu utilizați aplicația, atunci trebuie să o instalați mai întâi. Ca de obicei, mergeți la Play Store pentru a descărca cea mai recentă versiune a Google Fit.

[GooglePlay url = ””]
Dacă aveți deja aplicația pe smartphone -ul dvs., atunci puteți săriți pașii de mai sus.

Pași pentru personalizarea datelor Google Fit

Acum, să verificăm cum să ne jucăm cu widgetul Android și să extragem informațiile Google Fit.

Deschideți/deblocați smartphone -ul

Du -te la ecranul de pornire

Atingeți și apăsați lung pe orice secțiune total gratuită a ecranului.

Un meniu mic va apărea cu opțiuni precum widget -uri, imagini de fundal și setări de casă. Atingeți widget -uri.

Veți fi direcționat către secțiunea de personalizare a widget -urilor. În această secțiune, veți găsi opțiunile de personalizare a widget -urilor pentru diferitele aplicații pe care le -ați instalat pe smartphone -ul dvs.

Derulați în jos și căutați Google Fit în secțiunea Widgets.

Ar trebui să vedeți trei opțiuni pentru Google Fit. Acestea sunt obiective de activitate, statistici multiple și statut unic.

Din cei trei parametri de mai sus, în funcție de alegerea dvs., atingeți orice opțiune și trageți -o în secțiunea goală a ecranului de pornire. De exemplu, am selectat inițial statul unic care este contorul de pas și l -am tras pe ecranul de pornire.

Acum, când trageți oricare dintre opțiuni, vi se va prezenta opțiuni cu privire la ce date doriți să vedeți în acel widget.
Aceste opțiuni sunt, în esență, informațiile referitoare la bătăile inimii, mișcările, pasul, contorul de calorii etc. În cazul meu, am selectat doar pași, astfel încât widgetul meu STAT unic va arăta exclusiv numărul total de trepte.

În mod similar, din nou, dacă doresc să așez mai multe statistici de la Google Fit Activity Tracker pe ecranul meu de pornire, din nou trebuie să repet pașii de mai sus. Am târât widgetul multiplu statistici pe ecranul de pornire.

Acum, pe ecranul de pornire a smartphone-ului meu, am atât contorul de pas bazat pe date, cât și mai multe pas bazate pe date, calorii și contorul de kilometri.

Așadar, așa puteți activa trackerul Google Fit Activity pe ecranul de pornire al smartphone -ului. Dacă găsiți acest ghid informativ, consultați și celelalte ghiduri ale noastre.

Înrudit | Top 5 aplicații de fitness pentru a urmări activitățile de sănătate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *