Ne -am întors din nou cu o grămadă de chilipiruri noi pentru iPhone, iPad și iPod Touch persoane – și încă nu este chiar weekendul! Mai jos, veți găsi un mare general din șase aplicații și jocuri grozave gata să fie încheiate pe dispozitivele dvs. și, având în vedere că acestea sunt oferte în timp limitat, este mai bine să le apucați cât mai curând posibil înainte de a reveni la ei Prețuri complete!

ITV arată (4,99 USD – gratuit / iPhone și iPad)

Cu o mulțime de spectacole grozave care consumă în prezent, de asemenea, o mare parte din timpul nostru, ITV spectacole vă ajută să urmăriți favoritele voastre. Puteți marca episoadele pe care le-ați văzut deja, ați stabilit memento-uri când următorul episod este difuzat și rămâneți actualizați la toate cele mai recente participații la Mentalist, Patrie, The Walking Dead și altele.

Descărcați -l de pe iTunes aici.

Noti: Do (0,99 USD – gratuit / iPhone)

Încă o altă aplicație de luare a notelor pentru iPhone, NOTI: DO se integrează cu Centrul de notificări iOS pentru a vă asigura că nu pierdeți niciodată o întâlnire crucială, o sarcină sau o eroare. Oferă o interfață îngrijită, intuitivă, care păstrează estetica iOS 7 și merită să fie aleasă pentru setul său robust de caracteristici.

Descărcați -l de pe iTunes aici.

True Skate (1,99 USD -Free / iPhone și iPad)

Gratuit pentru o perioadă limitată de timp, True Skate vă permite să vă prezentați Ollies, Nosegrinds și alte tehnici care utilizează doar degetele. O răsucire a patinatorului convențional pentru prima persoană, este extrem de distractiv să joci, deși în același jeton, greu de stăpânit.

Descărcați -l de pe iTunes aici.

Clipboard Manager and History (1,99 USD – gratuit / iPhone și iPad)

Această aplicație face exact așa cum se intenționează, permițându -vă să lipiți tot felul de conținut pentru utilizare / referință la o dată ulterioară.

Descărcați -l de pe iTunes aici.

Captain America: Soldatul sezonului de iarnă (2,99 USD – gratuit / iPhone și iPad)

Titlul obișnuit de a însoți noul film, Captain America: The Winter Season Solider este încă o intrare excelentă de la Gameloft și, după ce a început la un preț de 2,99 USD, este acum complimentar.

Descărcați -l de pe iTunes aici.

TIC TOCK TOE (0,99 USD – gratuit / iPhone)

Tick ​​tac toe, altfel înțeles ca nămoluri și traversări în unele părți ale lumii, este un joc de timp distractiv care, în ciuda creșterii jocurilor noi și în special mult mai interesante, rămâne populară. Această versiune oferă un pic de răsucire pe personalizare, cu piese dispărute, dar rămâne la fel de distractiv.

Descărcați -l de pe iTunes aici.

Asigurați -vă că inspectați galeria noastră de aplicații iPhone și galeria de aplicații iPad pentru a explora mult mai multe aplicații pentru iPhone, iPad și iPod Touch.

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *